Levertijd

Wij streven ernaar om uw bestelling de eerste werkdag na het bestellen en / of  betaling te verzenden. Afhankelijk van waar u uw bestelling laat bezorgen (Nederland, Belgie of een ander land) en voor welke logistieke partij u kiest (PostNL of DHL) kan uw bestelling dus in 2 tot 5 werkdagen bij u geleverd worden. 
Om de kosten van onze producten laag te houden hebben wij een minimale personele bezetting waardoor er omstandigheden zijn waarbij uw bestelling iets later binnenkomt. Wij zullen altijd proberen u hierover per e-mail te informeren.
In het weekend en op feestdagen vinden geen bankbetalingen, dus ook geen verzendingen plaats.

Verzending via PostNL (alleen brievenbuspost):

De gemiddelde levertijd na bestelling voor Nederland is 2 werkdagen. De gemiddelde levertijd na verzending buiten Nederland maar binnen Europa is 3 werkdagen. Houd er rekening mee dat er op Zaterdag en Zondag geen verzendingen plaatsvinden. Daarnaast verwerkt PostNL op maandag geen verzendingen.

Verzending via DHL:

De gemiddelde levertijd na bestelling voor Nederland is 3 werkdagen. De gemiddelde levertijd na verzending buiten Nederland maar binnen Europa is 5 werkdagen. Houd er rekening mee dat er op Zaterdag en Zondag geen verzendingen plaatsvinden. 

  • Hits: 8716