Garantie

De Flashing Rollers zijn vervaardigd volgens hoge standaarden en alle onderdelen zijn met grote zorg gemonteerd. De Flashing Rollers zijn gegarandeerd tegen fabricagefouten voor een periode van 6 maanden vanaf de datum van aankoop. De garantie geldt echter niet voor schade door ongelukken, nalatigheid, onvoldoende onderhoud, misbruik, contact met chemische producten of heftige schokken. 
De Flashing Rollers zijn(tot op zekere hoogte) schokbestendig, niet krasbestendig. De buitenkant kan dus beschadigen, dit valt niet onder de garantie. De Flashing Rollers is kinderspeelgoed geschikt voor buitengebruik bij droog weer.  Draag altijd voldoende bescherming bij het gebruik van de Flashing Rollers (knie-, pols- en ellenboog beschermers en een helm).
Slijtage aan bandjes valt niet onder garantie.

FLASHING ROLLER IS NIET AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE SPECIALE, INCIDENTELE, OF GEVOLGSCHADE.

BELANGRIJK - niet onder de garantie vallen: 1. Slijtage 2. Schade die wordt veroorzaakt ongelukken, botsen, sprongen, misbruik of het nalaten van voorgeschreven onderhoud. Uw Flashing Rollers zijn niet weersbestendig. Als ze nat worden zullen de metalen onderdelen verroesten. Indien wordt vastgesteld dat uw Flashing Rollers zijn beschadigd door water zal de garantie vervallen. Als uw Flashing Rollers binnen de garantietermijn defect raakt en dan kunt contact met ons opnemen per e-mail. U zal gevraagd worden de Flashing Rollers inclusief aankoopbewijs naar ons op te sturen inclusief een korte beschrijving van het defect. Als wordt vastgesteld dat de Flashing Rollers binnen de garantietermijn van 6 maanden na aankoop buiten uw schuld om defect zijn geraakt, dan zullen de Flashing Rollers kosteloos worden gerepareerd of vervangen. Verzendkosten of enige andere kosten worden niet vergoed. Als wordt vastgesteld dat de Flashing Rollers normaal functioneren en geen gebreken hebben die binnen de garantie vallen, zal het aan de klant worden teruggestuurd. Voor normale slijtage of schade door eigen toedoen wordt geen garantie toegepast.  

  • Hits: 5045