Voor aankoop:

Vraag: Ik dat zie op andere plekken ook Flashing Rollers aangeboden worden voor andere prijzen. Hoe kan dat?
Antwoord: Er zijn meer partijen op de markt die de Flashing Rollers laten namaken. Dit zijn meestal slechte imitaties. De lagers zijn dan van slechte kwaliteit (ABEC 5 of zelfs slechter), het frame is van een soort plastic gemaakt dat kan breken en de wielen zijn gemaakt van PVC in plaatst van PU waardoor deze veel harder zijn, minder lekker skaten, er stukjes van af kunnen breken en ze zeer snel slijten.

Op flasingrollers.nl koop je de enige echte Flashing Rollers met de beste (ABEC7+) lagers met een frame dat niet breekt (gemaakt van PP plastic) en PU wielen die heerlijk staten, niet snel slijten en waar zeker geen stukjes van af breken.

Vraag: Worden de Flashing Rollers ook in fysieke winkels verkocht?
Antwoord: Onze Flashing Rollers zijn niet in fysieke winkels te koop. Om de prijs van de Flashing Rollers zo laag mogelijk te houden hebben wij ervoor gekozen geen kosten te maken met een dure winkel, verkopers en andere vaste lasten. De kosten hiervoor zullen uiteindelijk terug moeten komen in de prijs van de  Flashing Rollers.

Vraag: Hoe kan ik de  Flashing Rollers in het echt bekijken?
Antwoord: U kunt de  Flashing Rollers bestellen, rustig bekijken en als het niet is wat u ervan verwachtte dan kunt u het terugsturen. Let op! De kosten voor het terugsturen zijn voor u. 

 

Na aankoop

Vraag: De verstelling van de maat lijkt te los te zitten, hoe lost ik dit op?
Antwoord: Het is verstandig om alle schroeven aan te draaien met een normale kruiskopschroevendraaier. De schroeven in het verstelmechanisme moeten soms even wat extra kracht hebben omdat het schroefdraad bij eerste gebruik wat stroef kan zijn. 

Vraag: Kunnen de Flashing Rollers ook gebruikt worden zonder de rem?
Antwoord: Ja, de hak van de schoen van de gebruiker zal echter wel slijten.

Vraag: De uitstekende delen aan de achterzijde van de Flashing Rollers slijten doordat ze over de grond schuren bij het remmen, is dat normaal?
Antwoord: Ja dat is normaal en zal de werking van de Flashing Rollers  niet beïnvloeden.

 

 

 

 

 

  • Hits: 8505